Top 20 cele mai bune filme cu Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger este unul dintre cei mai iconici actori din istoria cinematografiei, cunoscut pentru rolurile sale în filme de acțiune și SF. Cu o carieră impresionantă care se întinde pe mai multe decenii, Schwarzenegger a jucat în numeroase producții de succes și a devenit un nume de referință în lumea filmului. În acest articol, vom explora topul celor mai bune 20 filme cu Arnold Schwarzenegger, oferind o privire de ansamblu asupra carierei sale în cinematografie.

1. Terminator 2: Ziua Judecății (1991): Schwarzenegger revine în rolul iconei mașini de ucis, Terminatorul, în această continuare captivantă și plină de acțiune.

2. Predator (1987): Acest film SF de acțiune îl prezintă pe Schwarzenegger luptându-se cu o creatură extraterestră mortală în jungla sud-americană.

3. Terminator (1984): Filmul original din seria „Terminator” îl prezintă pe Schwarzenegger în rolul unui cyborg implacabil trimis din viitor pentru a-l ucide pe liderul rezistenței umane.

4. Terminator 3: Supremația Mașinilor (2003): Schwarzenegger se întoarce ca Terminator în această continuare, care explorează noi dimensiuni ale conflictului dintre mașinile ucigașe și omenire.

5. True Lies (1994): Schwarzenegger își demonstrează abilitățile de comediant și acrobat în acest film de acțiune și comedie regizat de James Cameron.

6. Conan Barbarul (1982): În acest film fantasy epic, Schwarzenegger îl interpretează pe legendarul războinic Conan, care pornește în căutarea răzbunării împotriva vrăjmașilor săi.

7. Comando (1985): Schwarzenegger este un fost soldat special forțat să lupte împotriva unui grup de mercenari în această aventură plină de acțiune.

8. Jocul Ielelor (1996): Schwarzenegger își asumă rolul unui tată disperat care se luptă pentru a-și salva fiica răpită în acest thriller plin de suspans.

9. Terminator: Salvarea (2009): Schwarzenegger apare într-o scurtă apariție cameo în acest film SF de acțiune care explorează evenimentele care au condus la viitorul sumbru prezentat în filmele anterioare din seria „Terminator”.

10. Gemenii (1988): Schwarzenegger interpretează unul dintre cei doi gemeni genetici creați în laborator în acest film de acțiune și comedie.

11. Total Recall (1990): Schwarzenegger este un om obișnuit care descoperă că memoria sa a fost ștearsă și că este implicat într-un complot întunecat pe Marte.

12. Eraser (1996): Schwarzenegger este un agent special care își asumă misiunea de a proteja o femeie împotriva unei organizații criminale în acest thriller de acțiune.

13. A Treia Zi (1993): Schwarzenegger este un detectiv din viitor care călătorește înapoi în timp pentru a preveni un război nuclear devastator.

14. Sabotaj (2014): Schwarzenegger este liderul unei echipe de agenți de elită care se confruntă cu amenințări interne și externe în această dramă de acțiune plină de suspans.

15. Running Man (1987): În acest thriller SF distopic, Schwarzenegger este un om nevinovat care este forțat să lupte pentru supraviețuire într-un joc mortal transmis la televizor.

16. Last Action Hero (1993): Schwarzenegger joacă rolul unui erou de acțiune de film care este adus în lumea reală în acest amestec de acțiune și comedie.

17. Red Heat (1988): Schwarzenegger este un detectiv rus care formează o alianță neașteptată cu un polițist american în această comedie de acțiune.

18. Terminator: Genisys (2015): Schwarzenegger revine ca Terminator în acest film care reinterpretează și reinventează povestea originală a seriei.

19. The Expendables (2010): Schwarzenegger face parte dintr-un ansamblu de acțiune în acest film de acțiune plin de vedete, regizat și co-scris de Sylvester Stallone.

20. End of Days (1999): Schwarzenegger este un fost agent al poliției care trebuie să oprească un cult demonic care încearcă să aducă sfârșitul lumii.

Concluzie: De la roluri iconice în filme SF și de acțiune la comedii amuzante și drame tensionate, Arnold Schwarzenegger și-a lăsat o amprentă puternică în lumea cinematografiei. Cu o carieră impresionantă și o serie de filme memorabile, Schwarzenegger rămâne unul dintre cei mai mari și mai iubiți actori ai tuturor timpurilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *