Top 13 filme remarcabile pe care nu trebui să le ratezi în 2024

Anul 2024 promite să fie unul plin de filme captivante și memorabile, iar selecția noastră de mai jos te va ghida către cele mai așteptate producții cinematografice ale acestui an:

1. Kraven the Hunter (2024)

Cu acțiunea sa plină de suspans și personajul iconic din benzile desenate, „Kraven the Hunter” promite să fie un thriller de vânătoare încântător și intens. Imigrantul rus Sergei Kravinoff are misiunea de a dovedi că este cel mai mare vânător din lume.

2. Inside Out 2 (2024)

Continuarea mult așteptată a filmului de animație îndrăgit, „Inside Out 2”, promite să exploreze și mai adânc emoțiile noastre și lumea interioară a minții umane. Sediul minții adolescentei Riley este supus unei demolări bruște pentru a face loc la ceva cu totul neașteptat: noi Emoții. Bucuria, Tristețea, Mânia, Frica și Dezgustul, care de mult timp au condus o operațiune de succes, după cum se pare, nu sunt siguri cum să se simtă atunci când apare Anxietatea. Și se pare că nu este singura

3. Furiosa: A Mad Max Saga (2024)

Această prequel a filmului „Mad Max: Fury Road” se concentrează pe originile personajului Furiosa și pe aventurile sale în lumea post-apocaliptică. În timp ce lumea se prăbușește, tânăra Furiosa este răpită din Locul Verde al Multor Mame în mâinile unei mari hoarde de motocicliști condusă de războinicul Dementus. Străbătând pustiul, ei întâlnesc cetatea prezidată de Immortan Joe. Cei doi tirani se războiesc pentru dominație, iar Furiosa trebuie să supraviețuiască multor încercări în timp ce pune cap la cap mijloacele de a-și găsi drumul spre casă

4. Ghostbusters: Frozen Empire (2024)

Echipa Ghostbusters se confruntă cu un nou val de fantome într-un film plin de umor și acțiune, cu o nouă amenințare ce pune în pericol New York-ul.

5. Dune: Part Two (2024)

Continuarea filmului SF epopeic „Dune”, care explorează lupta pentru controlul asupra planetei Arrakis și a resurselor sale valoroase. Paul Atreides se unește cu Chani și cu Fremenii în timp ce se află pe calea răzbunării împotriva conspiratorilor care i-au distrus familia.Aflat în fața unei alegeri între dragostea vieții sale și soarta universului cunoscut, el se străduiește să prevină un viitor teribil pe care numai el îl poate prevedea

6. Civil War (2024)

Un thriller politic plin de suspans care explorează conflictele interne și externe ale unei națiuni în pragul războiului civil. O călătorie într-o Americă a viitorului distopic, urmărind o echipă de jurnaliști încorporați în armată în timp ce aleargă contra cronometru pentru a ajunge la Washington DC înainte ca facțiunile rebele să atace Casa Albă.

7. Joker: Folie à Deux (2024)

În acest film, ne întoarcem în lumea întunecată a lui Joker, explorând relația sa complexă cu un nou personaj într-un Gotham City plin de corupție și haos. Este continuare  filmului „Joker” din 2019.

8. Godzilla x Kong: The New Empire (2024)

Două dintre cele mai iconice creaturi din cinema se confruntă într-o bătălie epocală pentru supremație, cu efecte speciale spectaculoase și acțiune intensă. Noul episod din universul monștrilor îi pune pe puternicul Kong și pe înspăimântătorul Godzilla în fața unei amenințări colosale și mortale ascunse în lumea noastră, care amenință existența speciilor lor și a speciei noastre, dar și o scufundare adâncă în misterele Insulei Skull și nu numai. Pătrunzând direct în originile Pământului Gol, acest film va explora străvechea bătălie cu Titanul care a adus omul și monstrul împreună pentru totdeauna.

9. Kung Fu Panda 4 (2024)

În continuarea acestei francize iubite, Panda Po se întoarce pentru a-și demonstra abilitățile de kung fu într-o nouă aventură plină de umor și învățăminte. Po se pregătește să devină liderul spiritual al Văii Păcii, dar are nevoie de cineva care să-i ia locul ca Războinic Dragon.Ca atare, el va antrena un nou practicant de kung fu pentru acest loc și va întâlni un răufăcător numit Cameleonul care evocă răufăcători din trecut.

10. Gladiator 2 (2024)

Maximus revine în această continuare mult-așteptată a filmului epopeic „Gladiator”, explorând noi lupte și trădări în arena Romei antice. Îl urmărește pe Lucius, fiul iubitei lui Maximus, Lucilla, după moartea lui Maximus.

11. Alien: Romulus (2024)

În acest film de groază SF, echipajul unei nave spațiale descoperă un secret întunecat pe o planetă aparent neobișnuită, încercând să supraviețuiască amenințării extraterestre. În timp ce scotocesc prin adâncurile unei stații spațiale abandonate, un grup de tineri colonizatori spațiali se află față în față cu cea mai terifiantă formă de viață din univers.

12. Bad Boys: Ride or Die (2024)

Echipa Bad Boys se reunește pentru o nouă misiune plină de acțiune și explozii, punându-și viețile în pericol pentru a salva orașul. Vara aceasta, Băieții răi preferați ai lumii se întorc cu amestecul lor iconic de acțiune pe muchie de cuțit și comedie scandaloasă, dar de data aceasta cu o întorsătură: cei mai buni din Miami sunt acum pe fugă.

13. Monkey Man (2024)

Un film de aventură și acțiune care urmărește călătoria unui erou neașteptat prin junglă în căutarea răzbunării și a adevărului. Kid, un tânăr anonim care trăiește din puțin într-un club de lupte clandestin unde, noapte de noapte, purtând o mască de gorilă, este bătut cu sânge de luptători mai populari pentru bani. După ani de furie reprimată, Kid descoperă o modalitate de a se infiltra în enclava elitei sinistre a orașului. Pe măsură ce traumele copilăriei sale dau în clocot, mâinile sale cu cicatrici misterioase dezlănțuie o campanie explozivă de răzbunare pentru a regla conturile cu cei care i-au luat totul

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai remarcabile filme pe care nu ar trebui să le ratezi în 2024. Cu o varietate atât de mare de genuri și teme, acest an cinematografic promite să fie unul plin de surprize și emoții pentru toți pasionații de film.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *