Top 10 comedii din 2023 pe care nu trebuie să le ratezi

Anul 2023 a adus o mulțime de comedii excelente care au reușit să stârnească râsete și bună dispoziție printre spectatori. De la satiră socială la comedii romantice și filme de animație, acestea sunt cele mai bune comedii ale anului, conform IMDb.

1. Dumb Money

Regie: Craig Gillespie
Distribuție: Paul Dano, Pete Davidson, Vincent D’Onofrio, America Ferrera
Scor IMDb: 6.9

„Dumb Money” spune povestea adevărată a investitorilor amatori care au transformat compania GameStop într-o senzație globală, provocând haos pe Wall Street. Filmul este o comedie biografică care îmbină umorul cu drama economică, oferind o perspectivă captivantă asupra unui eveniment recent care a captivat lumea.

2. Joy Ride

Regie: Adele Lim
Distribuție: Ashley Park, Sherry Cola, Stephanie Hsu, Sabrina Wu
Scor IMDb: 6.4

„Joy Ride” urmărește patru prietene americane de origine asiatică care călătoresc în China în căutarea mamei biologice a uneia dintre ele. Pe parcursul acestei călătorii, ele descoperă adevăruri despre identitatea și prietenia lor, totul într-un cadru plin de umor și aventură.

3. Barbie

Regie: Greta Gerwig
Distribuție: Margot Robbie, Ryan Gosling, Issa Rae, Kate McKinnon
Scor IMDb: 6.8

„Barbie” este o comedie fantastică ce aduce celebra păpușă și pe partenerul său Ken în lumea reală. Filmul explorează bucuriile și pericolele vieții umane într-un mod amuzant și creativ, fiind un must-watch pentru fanii aventurilor pline de culoare și umor.

4. Strays

Regie: Josh Greenbaum
Distribuție: Will Ferrell, Jamie Foxx, Isla Fisher, Randall Park
Scor IMDb: 6.3

„Strays” este o comedie de aventură despre un câine abandonat care se aliază cu alți câini vagabonzi pentru a se răzbuna pe fostul său stăpân. Filmul este plin de momente amuzante și oferă o perspectivă hilară asupra vieții de câine pe străzi.

5. No Hard Feelings

Regie: Gene Stupnitsky
Distribuție: Jennifer Lawrence, Andrew Barth Feldman, Laura Benanti, Matthew Broderick
Scor IMDb: 6.4

„No Hard Feelings” o urmărește pe Maddie, care, pe cale de a-și pierde casa, acceptă o slujbă neobișnuită de la părinți care doresc ca fiul lor introvertit să devină mai sociabil înainte de a merge la colegiu. Comedia romantică explorează relațiile și tranzițiile din viața tânără într-un mod amuzant și sincer.

6. Old Dads

Regie: Bill Burr
Distribuție: Bill Burr, Bobby Cannavale, Bokeem Woodbine, Katie Aselton
Scor IMDb: 6.2

„Old Dads” este povestea a trei prieteni care devin tați la vârsta mijlocie și trebuie să se confrunte cu provocările educației copiilor într-o lume modernă dominată de tineri. Comedia oferă multe momente hilare și o perspectivă amuzantă asupra schimbărilor de generații.

7. Bottoms

Regie: Emma Seligman
Distribuție: Rachel Sennott, Ayo Edebiri, Ruby Cruz, Havana Rose Liu
Scor IMDb: 6.7

„Bottoms” urmărește două eleve de liceu nepopulare care înființează un club de lupte pentru a-și pierde virginitatea înainte de absolvire. Filmul este o comedie neconvențională care explorează sexualitatea și dinamica de liceu într-un mod original și amuzant.

8. Murder Mystery 2

Regie: Jeremy Garelick
Distribuție: Adam Sandler, Jennifer Aniston, Mark Strong, Mélanie Laurent
Scor IMDb: 5.7

„Murder Mystery 2” continuă aventurile detectivilor amatori Nick și Audrey care se trezesc în mijlocul unui nou caz de răpire internațională. Filmul combină acțiunea cu comedia, oferind o nouă doză de mister și râsete.

9. You People

Regie: Kenya Barris
Distribuție: Jonah Hill, Lauren London, Eddie Murphy, Julia Louis-Dreyfus
Scor IMDb: 5.5

„You People” explorează dinamica unei noi relații și tensiunile dintre familii atunci când două culturi și generații diferite se ciocnesc. Comedia romantică oferă o privire satirică asupra modernității și relațiilor interrasiale.

10. You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah

Regie: Sammi Cohen
Distribuție: Idina Menzel, Jackie Sandler, Adam Sandler, Sadie Sandler
Scor IMDb: 6.0

„You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah” este povestea a două prietene care se confruntă cu rivalități și drame de școală medie în timp ce se pregătesc pentru Bat Mitzvah-ul lor. Comedia este plină de momente amuzante și lecții despre prietenie și maturizare.

Aceste filme au reușit să capteze atenția publicului prin umorul lor unic și poveștile captivante. Dacă ești în căutarea unor comedii care să îți aducă zâmbetul pe buze, aceste titluri din 2023 sunt alegerea perfectă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *