Top 10 cele mai bune comedii romantice recente

Comediile romantice reprezintă genul de film perfect pentru a aduce o notă de bucurie și romantism în viața de zi cu zi. În ultimii ani, industria cinematografică a oferit o serie de filme captivante care combină umorul cu elemente romantice, oferind audienței o experiență memorabilă. Iată o listă cu cele mai bune 10 comedii romantice recente care cu siguranță te vor face să zâmbești.

1. „La La Land” (2016):

  • O poveste fermecătoare despre visuri și iubire, „La La Land” aduce în prim-plan povestea unui pianist și a unei actrițe care se îndrăgostesc în timp ce își urmăresc aspirațiile în lumea plină de strălucire a Hollywood-ului.

2. „To All the Boys I’ve Loved Before” (2018):

  • Bazat pe romanul cu același nume, acest film spune povestea lui Lara Jean Covey, ale cărei scrisori de dragoste secrete sunt trimise accidental tuturor băieților cărora le-a fost adresată, declanșând o serie de evenimente neașteptate.

3. „Crazy Rich Asians” (2018):

  • O comedie romantică cu un decor luxos, „Crazy Rich Asians” explorează relația dintre o femeie americană și logodnicul ei extrem de bogat, aducând în prim-plan nu doar dragostea, ci și complexitățile vieții înaltelor clase sociale din Asia.

4. „The Half of It” (2020):

  • O comedie romantică inteligentă și inovatoare, „The Half of It” explorează teme precum prietenia, identitatea și iubirea într-un mod original. Filmul spune povestea unei studente inteligente care ajută un coleg să scrie scrisori de dragoste către o fată, descoperind în acest proces adevăratul înțeles al iubirii.

5. „Palm Springs” (2020):

  • O comedie romantică cu un strop de science fiction, „Palm Springs” urmărește doi invitați la o nuntă care se trezesc să retrăiască aceeași zi în mod repetat. Filmul abordează teme precum dragostea și acceptarea într-un mod neconvențional și amuzant.

6. „The Big Sick” (2017):

  • Bazat pe povestea reală a scenaristului principal Kumail Nanjiani și a soției sale, Emily V. Gordon, „The Big Sick” spune povestea unui cuplu care trebuie să depășească obstacole culturale și de sănătate pentru a-și găsi fericirea.

7. „Always Be My Maybe” (2019):

  • O comedie romantică plină de umor, „Always Be My Maybe” aduce în prim-plan povestea a doi prieteni din copilărie care se reconectează în viața de adult și încearcă să descopere dacă există ceva mai mult între ei.

8. „The Photograph” (2020):

  • „The Photograph” este o poveste duală care se desfășoară în două perioade de timp diferite și explorează impactul lăsat de dragoste asupra vieților a două cupluri interconectate. Filmul aduce un amestec de romantism și emoție.

9. „Long Shot” (2019):

  • Cu o combinație între comedie și politică, „Long Shot” spune povestea unui jurnalist și a secretarei sale de presă care se reîntâlnesc după mulți ani și încep să descopere că au sentimente unul pentru celălalt.

10. „Isn’t It Romantic” (2019):

  • O comedie romantică plină de autoironie, „Isn’t It Romantic” urmărește povestea unei femei cinice care se trezește într-o versiune parodică a unui film romantic și începe să înțeleagă adevăratul sens al iubirii.

Aceste comedii romantice recente sunt pline de farmec, umor și momente inimioare care cu siguranță vor satisface iubitorii genului. De la povești clasice la abordări inovatoare, aceste filme oferă o varietate de opțiuni pentru cei care caută o doză sănătoasă de romantism și veselie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *