Primele 20 de filme și seriale de neratat pe Netflix

Netflix oferă o gamă impresionantă de opțiuni pentru cinefili și pasionații de seriale. Dacă căutați următoarea dvs. obsesie de vizionat, iată o listă cu primele 20 de recomandări de filme și seriale pe care nu trebuie să le ratați:

1. The Queen’s Gambit

Un serial de dramă și mister care urmărește povestea unei tinere șahiști orfane care se luptă să-și găsească locul în lumea șahului competitiv și să-și depășească propriile demoni. Cu o interpretare remarcabilă și o poveste captivantă, este unul dintre cele mai apreciate seriale ale Netflix.

2. Dark

Un serial german de mister și science fiction care explorează întunecata trecut și complexele legături ale unei mici comunități după ce copii încep să dispară misterios. Cu o intrigă complexă și surprinzătoare, este un must-watch pentru fanii genului.

3. Money Heist (La Casa de Papel)

Un serial spaniol de crimă și suspans care urmărește un geniu criminal care pune la cale cel mai mare jaf din istoria Spaniei. Cu o poveste inteligentă și plină de surprize, este unul dintre cele mai populare seriale de pe Netflix.

4. The Witcher

Un serial de fantezie epic bazat pe seria de cărți și jocuri video cu același nume, care urmărește aventurile vânătorului de monștri Geralt din Rivia într-un lume plină de magie, intrigi politice și creaturi fantastice.

5. The Irishman

Un film epic regizat de Martin Scorsese, care urmărește povestea unui asasin al mafiei în timp ce reflectă asupra vieții sale și a implicării în evenimentele majore din istoria americană. Cu o distribuție de excepție și o poveste captivantă, este un must-watch pentru iubitorii de filme de crimă.

6. The Crown

Un serial dramatic care explorează viața reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii și evenimentele istorice majore din timpul domniei sale. Cu o distribuție de excepție și o producție impresionantă, este o serie pe care nu trebuie să o ratați.

7. Breaking Bad

Considerată una dintre cele mai bune seriale din toate timpurile, „Breaking Bad” urmărește transformarea unui profesor de chimie într-un traficant de droguri periculos în încercarea de a-și asigura viitorul familiei sale. Cu un scenariu captivant și interpretări remarcabile, este o experiență de vizionare obligatorie.

8. Narcos

Un serial dramatic care urmărește povestea adevărată a cartelului de droguri din Medellin, Colombia, și a eforturilor autorităților de a-l prinde pe liderul său, Pablo Escobar. Cu o acțiune plină de suspans și personaje complexe, este un must-watch pentru fanii genului.

9. Black Mirror

O serie antologică de fantezie și științifico-fantastică care explorează aspectele întunecate și distopice ale tehnologiei moderne și ale societății contemporane. Fiecare episod este o poveste independentă, captivantă și plină de provocări.

10. Mindhunter

Un serial de dramă și crimă care explorează primele zile ale profilării criminalistice la FBI și modul în care aceasta a revoluționat investigațiile asupra criminalilor în serie. Cu un scenariu captivant și o interpretare remarcabilă, este o serie care nu trebuie să lipsească din lista de vizionare.

11. Roma

Un film dramatic regizat de Alfonso Cuarón, care urmărește povestea unei guvernante indigene care lucrează pentru o familie de clasă mijlocie în Ciudad de México în anii 1970. Cu imagini captivante și o poveste profundă, este un must-watch pentru fanii cinematografiei de artă.

12. The Trial of the Chicago 7

Un film istoric care urmărește procesul controversat al „Chicago Seven”, un grup de protestatari anti-război acuzați de incitare la revolte în timpul Convenției Naționale Democrate din 1968. Cu o distribuție impresionantă și o poveste incitantă, este un film care nu trebuie ratat.

13. The Irishman

Un film epic regizat de Martin Scorsese, care urmărește povestea unui asasin al mafiei în timp ce reflectă asupra vieții sale și a implicării în evenimentele majore din istoria americană. Cu o distribuție de excepție și o poveste captivantă, este un must-watch pentru iubitorii de filme de crimă.

14. Marriage Story

Un film dramatic care explorează divorțul dificil al unui cuplu din New York și impactul asupra familiei lor și a fiicei lor. Cu interpretări puternice și o poveste emoționantă, este un film care provoacă empatie și reflecție.

15. The Social Network

Un film biografic care urmărește povestea creatorului Facebook, Mark Zuckerberg, și a modului în care a fondat una dintre cele mai mari rețele sociale din lume. Cu un scenariu inteligent și interpretări remarcabile, este un film captivant despre ascensiunea și consecințele succesului.

16. Bird Box

Un thriller psihologic care urmărește povestea unei mame care încearcă să-și protejeze copiii de o forță misterioasă care îi determină pe oameni să se sinucidă atunci când sunt expuși la ea. Cu o atmosferă tensionată și o interpretare remarcabilă a lui Sandra Bullock, este un film care vă va ține lipiți de ecran.

17. Enola Holmes

Un film de aventură și mister care urmărește povestea surorii mai mici a celebrului detectiv Sherlock Holmes, Enola, în timp ce își caută mama dispărută și se luptă cu conspirații periculoase. Cu un amestec de acțiune și umor, este un film potrivit pentru întreaga familie.

18. Beasts of No Nation

Un film dramatic care urmărește povestea unui copil-soldat în timpul unei războaie civile devastatoare într-o țară africană. Cu o interpretare puternică a lui Idris Elba și imagini captivante, este un film provocator despre violența și supraviețuirea în condiții extreme.

19. The Two Popes

Un film biografic care explorează relația neobișnuită și profundă dintre doi papi – Papa Benedict al XVI-lea și Papa Francisc – în timpul unui moment de tranziție în istoria Bisericii Catolice. Cu interpretări remarcabile și o poveste captivantă, este un film care provoacă reflecție și dialog.

20. To All the Boys I’ve Loved Before

Un film romantic adolescențial care urmărește povestea unei adolescente introvertite care descoperă că scrisorile ei secrete de dragoste au fost trimise la toți cei cărora le-a fost adresată. Cu o poveste dulce și plină de umor, este un film potrivit pentru fanii genului.

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai bune filme și seriale disponibile pe Netflix, care merită să fie incluse în lista de vizionare. Indiferent de preferințele dvs., există ceva pentru fiecare pe această platformă de streaming. Așadar, pregătiți-vă să vă bucurați de ore întregi de divertisment!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *