Preț YouTube Premium România: Detalii complete

YouTube este una dintre cele mai populare platforme de streaming video din lume, oferind milioane de videoclipuri gratuite utilizatorilor săi. Cu toate acestea, YouTube Premium, un serviciu de abonament plătit, oferă o experiență îmbunătățită pentru utilizatorii care doresc să beneficieze de funcționalități suplimentare și conținut exclusiv. În acest articol, vom explora în detaliu YouTube Premium în România, inclusiv prețurile în RON, beneficiile oferite și cum să te abonezi.

Ce este YouTube Premium?

YouTube Premium este un serviciu de abonament care oferă utilizatorilor o serie de avantaje față de versiunea gratuită a YouTube. Aceste avantaje includ vizionarea videoclipurilor fără reclame, accesul la conținut exclusiv și posibilitatea de a descărca videoclipuri pentru vizionare offline. De asemenea, YouTube Premium include și accesul la YouTube Music Premium, un serviciu de streaming muzical care oferă milioane de melodii fără reclame.

Prețul YouTube Premium în România

În România, prețul abonamentului YouTube Premium este de aproximativ 29,99 RON pe lună. Există și opțiuni de abonament pentru familie și pentru studenți, care oferă reduceri substanțiale față de abonamentul individual.

Abonament individual

  • Preț: 29,99 RON pe lună
  • Beneficii: Acces complet la toate funcționalitățile YouTube Premium, inclusiv YouTube Music Premium, fără reclame, descărcări offline și conținut exclusiv.

Abonament pentru familie

  • Preț: 44,99 RON pe lună
  • Beneficii: Acest plan permite accesul pentru până la 5 membri ai familiei care locuiesc la aceeași adresă. Fiecare membru beneficiază de toate funcționalitățile YouTube Premium, inclusiv YouTube Music Premium, fără reclame, descărcări offline și conținut exclusiv.

Abonament pentru studenți

  • Preț: 17,99 RON pe lună
  • Beneficii: Studenții înscriși la o instituție de învățământ acreditată pot beneficia de un preț redus pentru YouTube Premium. Acest plan include toate funcționalitățile YouTube Premium, inclusiv YouTube Music Premium, fără reclame, descărcări offline și conținut exclusiv.

Beneficiile YouTube Premium

Vizionare fără reclame

Unul dintre cele mai atractive beneficii ale YouTube Premium este eliminarea reclamelor. Utilizatorii pot viziona videoclipuri fără întreruperi publicitare, ceea ce îmbunătățește considerabil experiența de vizionare.

Redare în fundal

Cu YouTube Premium, poți reda videoclipuri în fundal pe dispozitivul tău mobil. Aceasta înseamnă că poți continua să asculți videoclipuri sau muzică în timp ce folosești alte aplicații sau chiar când ecranul este oprit.

Descărcări offline

YouTube Premium îți permite să descarci videoclipuri pentru a le viziona offline. Aceasta este o funcție foarte utilă pentru cei care doresc să economisească datele mobile sau care se află în locuri fără conexiune la internet.

YouTube Music Premium

Abonamentul YouTube Premium include și YouTube Music Premium, un serviciu de streaming muzical care oferă acces la milioane de melodii și albume fără reclame. De asemenea, poți descărca muzică pentru a o asculta offline și poți beneficia de redarea în fundal.

Conținut exclusiv și YouTube Originals

YouTube Premium oferă acces la YouTube Originals, care include seriale și filme originale produse de YouTube. Acestea sunt disponibile exclusiv pentru abonații YouTube Premium și includ o gamă variată de genuri și stiluri, de la comedii și drame până la documentare și reality show-uri.

Acces la funcționalități avansate

Pe lângă beneficiile menționate mai sus, YouTube Premium oferă și acces la alte funcționalități avansate, cum ar fi opțiuni de personalizare a listei de redare, recomandări personalizate și o experiență de utilizare îmbunătățită pe toate dispozitivele compatibile.

Cum să te abonezi la YouTube Premium în România

Abonarea la YouTube Premium este un proces simplu și rapid. Urmează pașii de mai jos pentru a te abona:

Pasul 1: Accesează YouTube Premium

Deschide aplicația YouTube pe dispozitivul tău sau accesează site-ul YouTube Premium într-un browser web.

Pasul 2: Începe perioada de probă gratuită

YouTube Premium oferă o perioadă de probă gratuită de 1 lună pentru noii utilizatori. Apasă pe butonul „Încearcă gratuit” pentru a începe perioada de probă. Va trebui să te autentifici în contul tău Google, dacă nu ești deja autentificat.

Pasul 3: Introdu informațiile de plată

Pentru a finaliza procesul de abonare, va trebui să introduci informațiile de plată. Deși perioada de probă este gratuită, va trebui să furnizezi un card de credit sau o metodă de plată validă. Dacă nu dorești să continui abonamentul după perioada de probă, asigură-te că anulezi abonamentul înainte de sfârșitul perioadei de probă pentru a evita taxele.

Pasul 4: Bucură-te de YouTube Premium

După ce ai finalizat procesul de abonare, vei avea acces instantaneu la toate beneficiile YouTube Premium. Poți începe să vizionezi videoclipuri fără reclame, să descarci conținut pentru vizionare offline și să te bucuri de toate funcționalitățile avansate oferite de acest serviciu.

Alternativa YouTube Premium

YouTube Music Premium

Pentru utilizatorii care sunt interesați în special de streamingul muzical, YouTube Music Premium este o opțiune excelentă. Acest serviciu oferă acces la o bibliotecă vastă de melodii și albume, fără reclame, și include funcționalități precum descărcări offline și redare în fundal. Prețul YouTube Music Premium în România este de aproximativ 22,00 RON pe lună.

Google Play Music și alte servicii

Deși YouTube Music Premium a înlocuit în mare parte Google Play Music, utilizatorii pot încă să exploreze alte servicii de streaming muzical disponibile în România, cum ar fi Spotify, Apple Music sau Deezer, fiecare având propriile lor avantaje și planuri de abonament.

Concluzie

YouTube Premium este un serviciu de abonament atractiv pentru utilizatorii din România care doresc să îmbunătățească experiența de vizionare pe YouTube. Cu un cost de aproximativ 29,99 RON pe lună, acest serviciu oferă o serie de beneficii, inclusiv vizionarea fără reclame, redarea în fundal, descărcările offline și accesul la conținut exclusiv. În plus, YouTube Premium include și YouTube Music Premium, oferind acces nelimitat la o bibliotecă vastă de muzică. Pentru cei care doresc să testeze serviciul, există și o perioadă de probă gratuită de 1 lună. Indiferent dacă ești un utilizator avid de YouTube sau un iubitor de muzică, YouTube Premium poate fi o alegere excelentă pentru a-ți îmbunătăți experiența online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *