Filme romantice de Valentine’s Day: perfecte pentru o seară de dragoste

Valentine’s Day este momentul perfect pentru a petrece timp de calitate alături de persoana iubită. Și ce modalitate mai bună de a sărbători această ocazie decât prin vizionarea unor filme romantice și pline de emoție? Iată o selecție de top 10 filme de Valentine’s Day pe care le puteți savura împreună:

1. „The Notebook” (2004)

„The Notebook” este un clasic al genului romantic și un film care nu trebuie ratat în serile de Valentine’s Day. Bazat pe romanul lui Nicholas Sparks, acest film prezintă povestea de dragoste dintre Allie și Noah, care se întâlnesc și se îndrăgostesc în timpul verii, dar sunt despărțiți de circumstanțe și distanță.

2. „La La Land” (2016)

„La La Land” este un musical romantic contemporan care îi are în rolurile principale pe Emma Stone și Ryan Gosling. Filmul urmărește povestea de dragoste dintre o actriță aspirantă și un pianist de jazz în Los Angeles și este plin de momente emoționante și muzică minunată.

3. „P.S. I Love You” (2007)

„P.S. I Love You” este un film despre dragoste, pierdere și redescoperirea sinelui. După moartea soțului ei, Holly începe să primească scrisori de la el, pregătite în avans pentru a-i ajuta să treacă peste durerea pierderii și să meargă mai departe cu viața ei.

4. „Eternal Sunshine of the Spotless Mind” (2004)

„Eternal Sunshine of the Spotless Mind” este o dramă romantică cu elemente de science fiction care explorează natura dragostei și a memoriei. Filmul urmărește povestea lui Joel și Clementine, care decid să își șteargă amintirile unul despre celălalt, doar pentru a realiza că dragostea lor este mai profundă decât orice manipulare a memoriei.

5. „500 Days of Summer” (2009)

„500 Days of Summer” este o poveste de dragoste neconvențională care spune povestea lui Tom și Summer, doi tineri care încep o relație complicată și tumultuoasă. Filmul explorează realitățile complexe ale dragostei și ale relațiilor moderne.

6. „Notting Hill” (1999)

„Notting Hill” este o comedie romantică clasică care urmărește povestea unui simplu proprietar de librărie din Londra, care se îndrăgostește de o actriță de succes. Cu umor și momente de tandrețe, acest film este perfect pentru o seară relaxantă de Valentine’s Day.

7. „Before Sunrise” (1995)

„Before Sunrise” este primul film dintr-o trilogie care urmărește întâlnirea și povestea de dragoste dintre Jesse și Celine. Filmul îi prezintă pe cei doi tineri care se întâlnesc într-un tren și decid să petreacă o zi împreună în Viena, discutând despre viață, dragoste și aspirații.

8. „Sleepless in Seattle” (1993)

„Sleepless in Seattle” este o comedie romantică clasică care urmărește povestea lui Sam și a fiului său Jonah, care încearcă să își găsească dragostea adevărată după moartea soției și mamei lor. Filmul este plin de umor și momente de căldură și este perfect pentru o seară relaxantă de Valentine’s Day.

9. „Serendipity” (2001)

„Serendipity” este o poveste de dragoste magică despre doi străini care se întâlnesc într-un magazin din New York și sunt convinși că sunt suflete pereche. Cu toate că sunt despărțiți, ei decid să își lase soarta în mâinile destinului și să vadă dacă se vor reîntâlni.

10. „Love Actually” (2003)

„Love Actually” este un film care urmărește mai multe povești de dragoste interconectate, desfășurate în luna decembrie din Londra. Cu un ansamblu de actori impresionant și o poveste plină de emoție și umor, acest film este perfect pentru a fi vizionat în timpul sezonului de sărbători de iarnă și, desigur, de Valentine’s Day.

Concluzie

În seara de Valentine’s Day, nu există nimic mai romantic decât să petreci timp de calitate alături de persoana iubită. Vizionarea unor filme romantice și pline de emoție poate fi o modalitate minunată de a vă conecta și de a vă bucura de compania reciprocă. Alegeți unul sau mai multe dintre aceste filme din lista noastră și pregătiți-vă să vă îndrăgostiți din nou!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *