Semn de carte metalic cu sticla

semn-de-carte-metal-sticla-cupru-pasare-pe-creangaVin acum cu o noua colectie care pune accentul pe acel semn de carte pe care ti-l doresti. 🙂 Sau mi-l doream eu, inainte sa-l pot face. E pe structura metalica (argintie sau din cupru) si banuti din sticla cu imagini care au o textura matasoasa. Am facut atat de multe semne de carte, incat practic le-am cam pierdut numarul, dar majoritatea au avut ca tema centrala natura.

Cu acest semn de carte lectura parca sta pe loc cu alt farmec. Si daca va mai spun ca pot personaliza banutii din sticla cu imagini pe care le vreti voi (de exemplu, cu copiii sau cu persoana draga, sau cu locul la care visati, sau autorul preferat etc.), cum suna? Trebuie doar sa faceti comanda, sa-mi dati imaginea dorita si, in 3 zile lucratoare semnul de carte e pregatit sa vina spre voi.

Astazi va prezint trei modele de semn de carte: rotund cu flori, rotund cu dantela si oval. Pentru ca le-am realizat în timp, ele apar cu poze diferite, dar voi încerca să le asez cat mai cursiv.

semn-de-carte-din-cupru-metal-sticla semn-de-carte-metal-cupru-sticla semn-de-carte-metal-sticla-argintiu-dama semn-de-carte-metal-sticla-argintiu-fetita-cu-ochelari semn-de-carte-metal-sticla-argintiu-floral semn-de-carte-metal-sticla-argintiu-keep-calm-and semn-de-carte-metal-sticla-argintiu-live-love-laugh semn-de-carte-metal-sticla-cupru-cheie semn-de-carte-metal-sticla-cupru-gheisa-bruneta-bentita-rosie semn-de-carte-metal-sticla-cupru-gheisa-pe-fond-rosu semn-de-carte-metal-sticla-cupru-magic-text semn-de-carte-metal-sticla-cupru-oval-flori-pasare-cheie semne-de-carte-din-metal-cu-sticla semne-de-carte-metal-argintiu-sticla

ATENTIE!!! Toate aceste semne de carte s-au dat!

 

Mai am pe stoc un numar limitat de baze metalice pentru semnele de carte. Daca doriti un anumit model, va rog sa specificati numarul din dreptul lui. Eu am sa va arat ce tipuri de imagini am pentru modelul respectiv si va puteti alege din ele. Daca doriti personalizarea acesta, imi trimiteti imaginea aleasa (jpg. rezolutie mare), iar eu va voi spune daca se poate utiliza sau nu.

Iata bazele metalice din care puteti alege:

baza-semn-de-carte-metal-cupru-argintiu-model

  • Model metalic din cupru, oval, cu dantela.
  • Model  metalic din cupru, rotund, cu dantela.
  • Model  metalic din cupru, rotund, cu floare.
  • Model  metalic argintiu, rotund, cu dantala si floricica.

 

Pret semn de carte: 30 ron

Pret semn de carte personalizat (cu imaginea voastra): 35 ron

 

Comenzile de peste 100 ron beneficiaza de transport gratuit prin curier. 

Comenzile sub 100 ron, se expediaza doar prin curier (20 ron).

Se poat achizitiona produse si din alte colectii de pe site.

ATENTIE! unele produse pot figura pe stoc, dar ele sa nu mai fie. Am sa va anunt atunci cand finalizm comanda.

Comments

comments

Tags: , , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply