Coronita pentru usa – Primavara

coronita

Coronita de pus la usa

Ce ziceti de o coronita pentru usa, hand made, personalizata pentru primavara aceasta. Baza este din lemn (crengute uscate, solide, bine inchegate) vopsite intr-un alb puternic. Pe aceasta se poat aplica diverse elemente, precum flori din material textil (lalele, narcise, garofite, petunii, trandafirasi etc.), fluturi si/sau pasari cu penaj natural, panglici, margele etc.

Coronita de pus la usa

Coronita de pus la usa – detaliu

coronita-de-pus-la-usa-ornamentala-primavara-cu-lalele-fluture-pasari-panglica

Coronita “demo” are diametrul exterior de 35 cm. Pretul unui astfel de obiect artizanal (personalizat – pot face placute din lemn pictate cu acrilice cu texte de genul “Casa dulce casa”, “Bine ati venit” etc.) variaza in functie de numarul si tipul elementelor alese. Voi face si cateva coronite dupa buna mea inspiratie. 🙂

Cine doreste un astfel de ornament imi poate lasa un mesaj. Vom alege impreuna elementele care va plac (va voi arata ce am pe stoc – tipuri de fluturi, culori, pasari, inimioare, sabloane din pasla realizate manual, panglici simple sau pictate manual de mine etc.), voi propune cateva modele si voi executa coronita dupa ce vom stabili varianta finala a acesteia. Aceasta se va livra personal, daca stabilim un loc de intalnire convenabil pentru ambele parti sau prin curier rapid. La cerere (si in functie de materialele pe care le am), pot face si coronite cu diametrul exterior mai mic (15-25cm).

 

Timp necesar de executie (3-4 zile) din care se scad zilele de week-end. 🙂

Pret orientativ pentru modelul de mai sus: 85 ron

 

Comenzile de peste 100 ron beneficiaza de transport gratuit prin curier. 

Comenzile sub 100 ron, se expediaza doar prin curier (20 ron).

Se poat achizitiona produse si din alte colectii de pe site.

ATENTIE! Unele produse pot figura pe stoc, dar ele sa nu mai fie. Am sa va anunt statusul lor atunci cand finalizm comanda.

Comments

comments

Tags: , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply