Bratara personalizata cu imagini speciale

Bratara personalizataAtunci cand am facut prima bratara personalizata cu poze care mie-mi sunt dragi, am avut parte de multe WOW-uri, asa ca nu pastrez doar pentru mine aceasta stare, ci o pot da mai departe. Cine nu-si doreste sa poarte cu ea cateva crampeie din viata care o fac sa zambeasca si sa se simta in al 9-lea cer? Eu una asa sunt cand port la mana bratara cu cei dragi mie. 😀

 

Bratara mea contine 4 banuti din cupru cu sticla. Fiecare din acestia are cate o imagine (poza) draga mie, transferata pe sticla. Baza bratarii este din piele maro (o pot face si cu negru, la cerere). Partile metalice sunt din cupru. Pot mesteri o astfel de bratara cu minim 3 banuti si maxim 5. Fiecare banut e 10 ron. Baza, indiferent de numarul banutilor, e 30 ron. Am posibilitatea sa o fac si pe argintiu, doar ca elementele metalice vor diferi.

 

Pentru ca modelul meu a fost apreciat si de alte mamici, am inceput sa fac si pandative (cu baza din cupru sau argintat), dar pe acestea le voi prezenta mai incolo.

Bratara personalizata

Fiecare bratara personalizata este livrata intr-o cutie eleganta de bijuterii.

Pentru realizarea unei bratari am nevoie de 3-4 zile (lucratoare).

Atentie! Modelul de mai sus este de prezentare. In functie de stocul pe care il am, unele elemente ale bratarii pot diferi. Inainte de executia unei bratari am sa va trimit o schita pentru a primi ok-ul. 

 

Pret (model expus): 70 ron

Pret baza din piele: 30 ron

Pret per banut: 10 ron

 

Primele 5 persoane care comandă o astfel de brățară primesc cadou un pandantiv personalizat! Lista se face prin comentariile cu comandă lăsate mai jos!

Comenzile de peste 100 ron beneficiaza de transport gratuit prin curier. 

Comenzile sub 100 ron, se expediaza doar prin curier (20 ron).

Se poat achizitiona produse si din alte colectii de pe site.

ATENTIE! Unele produse pot figura pe stoc, dar ele sa nu mai fie. Am sa va anunt statusul lor atunci cand finalizm comanda.

Comments

comments

Tags: , , , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply