Bratara cu mesaj – colectia de primavara

bratara cu mesajDe mult vroiam o bratara cu mesaj care sa ma incurajeze in zilele in care simt ca a mea karma scartaie pe ici, pe colo. Asta m-a determinat sa fac o mica serie de bratarici si pentru alte doritoare de incurajari/sustinere/confirmare. Ca atare, am pus snur pe snur, margica dupa margica, am ales mesajul si… taaaa-taaaa: gata bratarica.

 

Am facut o mini-serie de 8 bratari (doua cu structura metalica argintie si 6 cu structura metalica din cupru).

 

LIVE – gri cu galben tip galbenus de ou (argintiu), margele din nisip auriu, gri transparent si alb cu miez argintiu.

bratara cu mesaj

 

LIVE – verde crud cu galben pai (argintiu), margele din nisip auriu, alb cu miez argintiu si verde metalizat.

ACEASTA BRATARA CU MESAJ S-A DAT!

bratara cu mesaj

 

FRIENDLY – roz cu alb (cupru), margele din nisip alb perlat, transparent cu miez argintiu si roz transparent cu miez argintiu.

bratara cu mesaj

 

HOPE – rose prafuit (cupru), margele din nisip auriu, transparent cu miez argintiu si roz pal transparent cu miez argintiu.
bratara cu mesaj

 

LIVE – mov cu crem (cupru), margele din nisip transparent cu miez argintiu, transparent complet si albastru in ape (eletroplacat).bratara cu mesaj

 

LUCK – bleu cu turcoaz deschis (cupru), margele din nisip transparent cu miez argintiu, verde transparent si verde perlat opac.

ACEASTA BRATARA CU MESAJ S-A DAT!
bratara cu mesaj

 

FRIENDLY – verde crud cu alb (cupru), margele din nisip verde transparent, transparent complet si transparent cu miez argintiu.bratara cu mesaj

 

LIVE – portocaliu cu alb (cupru), margele din nisip portocaliu opac, transparent complet si transparent cu miez argintiu.bratara cu mesaj

Am facut doar cate un singur exemplar din fiecare bratara cu mesaj (prefer unicatele). Dar, la cerere, pot face si alte combinatii de culori sau nuante și metal. Imi spuneti ce ati prefera, fac cateva teste si puteti alege varianta care va place cel mai mult.

Timp de executie (2 zile lucratoare).

 

PRET: 30 ron bucata

Fiecare bratara cu mesaj se livreaza intr-un saculet de organza.

 

Comenzile de peste 100 ron beneficiaza de transport gratuit prin curier. 

Comenzile sub 100 ron, se expediaza doar prin curier (20 ron).

Se poat achizitiona produse si din alte colectii de pe site.

ATENTIE! Unele produse pot figura pe stoc, dar ele sa nu mai fie. Am sa va anunt statusul lor atunci cand finalizm comanda.

Comments

comments

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply