Bratara martisor – un trifoi la purtator

bratara_tesatura_dublata_cu_imitatie_din_piele_snur_shamballa_margele_din_nisip_trifoi_pandantiv_unicatAm un nou tip de bratara martisor pe care il ador: e o tesatura rustica, in culori vibrante sau pastelate, dublata cu imitatie de piele neagra. De ea, am agatat sfioase, pe un snur shamballa (negru, argintiu, alb sau auriu), margelute dolofane din nisip. Se aseaza bratara aceasta pe mana intr-un fel atat de ademenitor, incant nu ai cum sa rezisti tentatiei de a avea si tu una.

Pentru sezonul acesta, am optat, la capitolul pandantiv, pentru trifoi. Simbol al norocului si prospetimii. Plus ca aceast bratara martisor poate fi purtata tot anul, nu doar in luna lui martie.

O clienta care poarta cu drag o bratara personalizata chiar de ea cu o steluta de mare.

O clienta care poarta cu drag o bratara personalizata chiar de ea cu o steluta de mare.

Am mesterit cu drag 7 bratari martisor cu structura metalica argintie si 5 cu structura din cupru. Chiar daca au pandantivele identice, bratarile in sine sunt unicate (nu repet modelul sau combinatia de culori).

bratara_tesatura_dublata_cu_imitatie_din_piele_snur_shamballa_margele_din_nisip_trifoi_pandantiv_unicat_structura_metalica_argintie_cupru_coniac_fucsia

Variantele 1 si 2 sunt pe structura metalica argintie, iar margelele din nisip sunt coniac sau galben polen.

Variantele 3 si 4 sunt pe structura metalica din cupru, iar margelele din nisip sunt fucsia metalizat sau corai aprins.

bratara_tesatura_dublata_cu_imitatie_din_piele_snur_shamballa_margele_din_nisip_trifoi_pandantiv_unicat_structura_metalica_argintie_argintiu_cupru_alb_albastru_bleu_ape Variantele 5 si 6 sunt pe structura metalica argintie, iar margelele din nisip suntportocaliu sau roz foarte, foarte pal.

Variantele 7 si 8 sunt pe structura metalica din cupru, iar margelele din nisip sunt albastru eletroplacat sau bleu intens.


bratara_tesatura_dublata_cu_imitatie_din_piele_snur_shamballa_margele_din_nisip_trifoi_pandantiv_unicat_structura_metalica_argintie_argintiu_cupru_albastru_verde_portocaliu_corai

Variantele 9, 10 si 12 sunt pe structura metalica argintie, iar margelele din nisip sunt azur, corai si verde viu.

Variant 11 este pe structura metalica din cupru, iar margelele din nisip sunt portocaliu deschis.

 

Pret bratara: 25 ron

Fiecare bratarica vine insotita de un snur de martisor si sta cumintica intr-un saculet de organza, dichisit cu eticheta de sezon.

Mentionati numarul alocat bratarii pe care o doriti.

 

ATENTIE: Toate aceste bratari s-au dat!

 

Fiind produse realizate manual (confectionate si asamblate) este recomandat sa le feriti de apa sau orice mediu umed si sa nu le purtati in timpul somnului.

Comenzile de peste 100 ron beneficiaza de transport gratuit prin curier. 

Comenzile sub 100 ron, se expediaza doar prin curier (20 ron).

Se poat achizitiona produse si din alte colectii de pe site.

ATENTIE! unele produse pot figura pe stoc, dar ele sa nu mai fie. Am sa va anunt atunci cand finalizm comanda.

Comments

comments

Tags: , , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply