Ceramica pictata – O rama foto si o farfurie jucausa

katja-pictand-rama-foto-ceramica-pictata-manual

Am cateva locuri prin Bucuresti tare dragi sufletului meu. Odai in care stimt ca evadez intr-un crampei de lume fantastica: cea a imaginatiei, a culorilor, formelor si creatiei. Un astfel de “Rai pe Pamant” este si MadebyYou.

Ultima oara cand le-am trecut pragul, am dat viata unor obiecte care acum imi infrumuseteaza casa: o rama foto pentru pitica mea care adora pisicile, si o farfurie realizata prin tehnica confetti.

Toate obiectele pleaca de la zero, si anume, de la albul ceramicii proaspat coapte. Apoi, cu imaginatie, culorile speciale incep sa se aseze rand pe rand, in straturi, pana cand se obtine rezultatul final…rama-foto-din-ceramica-pictata-manual rama-foto-fundal-galben tama-foto-ceramica-pictata-manualrama-foto-ceramica-pictata-manual-cu-bulinerama-foto-ceramica-pictata-manual-contur-pisici rama-foto-ceramica-pictata-manual-detalii-pisicirama-foto-ceramica-pictata-manual-pisici-katjarama-foto-ceramica-pictata-manual-katja-mesaj-pentru-adarama-foto-ceramica-pictata-manual-katja-cu-pisici-final-spaterama-foto-ceramica-pictata-man ual-katja-cu-pisici-final-fata

 

Am vrut sa testez si aceasta tehnica (mai ales ca am in plan niste bijuterii care sa fie decorate astfel). Asa ca am ales o farfurie pentru biscuiti si am trecut la treaba…farfurie-ceramica-alba farfurie-ceramica-pictata-manual-confetti-katja farfurie-din-ceramica-pictata-manual-katja-final

Daca va plac, puteti merge si voi in acest loc magic de unde puteti pleca cu cele mai frumoase obiecte decorate chiar de voi!

Ceramica pictata

Comments

comments

Tags: , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply