Dieta iubitoarelor de ciocolata

Mi-a picat in maini “Dieta iubitoarelor de ciocolata“, de la Editura ALL. Fain, chiar ma bucur. Am avut parte de o lectura care m-a tinut “in priza” si datorita faptului ca este structurata in capitole tare scurte, trecand rapid de la o scena la alta.

N-am sa va povestesc cartea, pentru ca vreau sa va las pe voi sa o descoperiti, insa nu ma pot abtine sa nu va dau cateva “indicii”.
1. Eu o cataloghez ca fiind o “carte de week-end”. Usor de citit, cursiva, suficient de dinamica si amuzanta.
2. “Povestea” e tesuta pe ideea de prietenie intre cele patru tinere femei londoneze care sunt eroinele principale. Mie mi-a asemanat, pe alocuri, cu “dramele” din Sex and the City – poate ca si din acest motiv, mintea mea a creionat fetelor noastre, portrete (figuri) asemanatoare cu cele din film. Dar va las pe voi sa vedeti ce si cum.
3. Recomand, cand cititi cartea, sa aveti pe langa voi o rezerva sanatoasa de ciocolata. Eu am devorat tot ce am avut pe baza de cacao si am fost nevoita sa merg la “shopping de cioco”. Mai, dar femeile acestea iti fac o asa pofta de praline, negrese, batoane Mars, ciocolata calda cu frisca si scortisoara si alte delicii invelite in straturi cat mai groase si mai fine de “alint” de cacao, incat nu te poti abtine sa nu le “insotesti” in timp ce dai fila dupa fila!

Pana va cumprati si voi cartea, fug sa mai iau o tableta de ciocolata neagra. 😉

Dieta iubitoarelor de ciocolata

 

Dieta iubitoarelor de ciocolata

Comments

comments

Tags: , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply